Društvo

Željko Panić novi predsjednik Udruženja "Misli dobro"

Željko Panić novi predsjednik Udruženja "Misli dobro"
Foto: Misli dobro | Željko Panić novi predsjednik Udruženja "Misli dobro"

Željko Panić jednoglasno je, na redovnoj godišnjoj Skupštini, izabran za novog predsjednika Udruženja "Misli dobro".

"Čast mi je da budem predsjednik Udruženja koje okuplja uspješne ljude i profesionalce, ostvarene u oblastima u kojima rade. Cilj svih nas je bolje društvo koje će živjeti ovdje, na svome, i od svoga rada", rekao je Panić koji je i dvostruki učesnik Olimpijskih igara u Sidneju 2000. godine i Atini 2004. godine.

On je naglasio da će Udruženje nastaviti rad na pronalaženju rješenja za ukupni društveni oporavak kao i pomovosianju vrijednosti zasnovanih na radu, obrazovanju aktivnom učešću u procesima odlučivanja, razvoju sporta i svemu onome što će Republiku Srpsku i BiH činiti boljim mjestom za život.

Udruženje "Misli dobro" na Skupštini je usvojilo i Izvještaj o radu u 2019. godini kao i Plan rada za ovu godinu, u kojem su između ostaolog navedeni prioriteti koji će grupe zadužene za sport, socijalnu politiku, kulturu, ekonomiju, društvo i politiku raditi u narednom periodu.

Jedna od aktivnosti u ovoj godini biće da se kroz javne debate, otvori dijalog o temama bitnim za Republiku Srpsku i njen ukupan napredak u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije