Društvo

Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu
Foto: Ilustracija | Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srosje Radovan Višković i predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović uputili su čestitke svima koji slave pravoslavnu Novu godinu.

"Svim građanima Srpske povodom obilježavanja pravoslavne Nove godine želim da ovaj praznik provedu u radosti, dobrom zdravlju i porodičnoj sreći, a Nova godina da donese stabilnost i sveukupni napredak", rekla je Cvijanovićeva.

"Neka je srećna i blagoslovena 2022. godina", navedeno je u čestitki predsjednika RS građanima koji praznuju prema julijanskom kalendaru.

Predsjednik NS RS Nedeljko Čubrilović uputio je čestitku svima koji slave pravoslavnu Novu godinu, uz želju da im donese boljitak, zdravlje i blagostanje.

"Želim vam da Novu godinu proslavite u krugu najbližih i da, sa radošću i novom snagom, nastavimo da gradimo i uspješno savladavamo sve izazove koji nas čekaju", naveo je Čubrilović u čestitki.

Čubrilović je poželio da 2022. godina bude bolja od prethodne i da, prije svega, svi sačuvaju zdravlje i nastave da grade mostove prijateljstva sa drugima jer je to interes svih, saopšteno je NS RS.

"Nadam da će nam Nova godina biti bolja i plodnosnija na svim poljima i da ćemo uspješno nastaviti da gradimo, učvršćujemo i razvijamo našu Republiku Srpsku, u interesu svih građana. Uvjeren sam da ćemo u Novoj godini uspjeti da savladamo sve izazove i da ćemo stvoriti bolje uslove za brži i prosperite", dodao je Čubrilović.

Premijer RS Radovan Višković uputio je čestitku povodom pravoslavne Nove godine svim građanima Srpske i BiH koji praznuju prema julijanskom kalendaru.

"U ime Vlade Republike Srpske, i svoje ime, svim građanima RS i BiH koji praznuju prema julijanskom kalendaru, želim srećnu i uspješnu novu godinu", navodi se u saopštenju.

Kako je dodao, u godini na izmaku ostvareni su dobri rezultati na svim poljima, što uliva optimizam da će nova godina biti još uspješnija, te godina našeg daljeg razvoja i napretka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije