Društvo

m:tel ponuda uz koju dobijate poklon vaučer od 300 KM ili od 500 KM

m:tel ponuda uz koju dobijate poklon vaučer od 300 KM ili od 500 KM
Foto: Ilustracija | m:tel ponuda uz koju dobijate poklon vaučer od 300 KM ili od 500 KM

Uz izabrane tarife L+ i XXL+ i sjajne Samsung i Huawei modele telefona, dobićete poklon u vidu vaučera od 300 KM ili od 500 KM, za Mona hotele u Beogradu ili na Zlatiboru!

U partnerstvu sa kompanijama Samsung i Huawei, m:tel vam ponovo donosi sjajne promo ponude. Ovoga puta imate mogućnost da uživate u najboljim tarifama i telefonima, a da za to dobijete i poklon vaučer za Mona hotele.

Dobitna kombinacija - spoj najboljih m:tel tarifa sa neograničenim mogućnostima komunikacije, sjajni Samsung i Huawei telefoni, te vrijedni poklon vaučeri, dobar je razlog da se odlučite za ovu ponudu. 

Modeli telefona koje možete da izaberete u okviru ove ponude su Samsung: S20, S20+ i S20 Ultra, ili Huawei: P40, P40 Pro, P30 ili P30 Pro. Uz to, izaberite jednu od m:tel tarifa: L+ ili XXL+, i u tim kombinacijama dobijate vaučer od 300 KM ili 500 KM, u zavisnosti od izabrane tarife. 

 Vaučeri mogu da se iskoriste u hotelima Mona grupacije – Hotel Mona Zlatibor, Hotel Mona Plaza Beograd, i to do kraja ove godine.

Ne propustite šansu da se odmorite u sjajnim Mona hotelima, jer ako postanete vlasnik ovog vaučera, jasno je da sa sobom nosite i najbolju komunikaciju uz m:tel tarife i najbolje Samsung i Huawei telefone!

Sve informacije o ovoj i ostalim m:tel ponudama pronađite na sajtu www.mtel.ba ili na broj telefona 0800 50 000

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije