Ex -Yu

Abazović: Nisam se sastao sa Ðukanovićem u Dubaiju

Abazović: Nisam se sastao sa Ðukanovićem u Dubaiju
Foto: Facebook | Abazović: Nisam se sastao sa Ðukanovićem u Dubaiju

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao s predsjednikom Milom Ðukanovićem, kako su to ranije prenijeli neki podgorički mediji.

"Nisam se u Dubaiju sastao sa Ðukanovićem. Niti znam gdje putuje predsjednik niti me interesuje. Pitajte (Aleksu) Bečića da li se u Istanbulu sastao sa Ðukanovićem s obzirom na to da je on prije nedjelju dana bio u Istanbulu. Nisam imao nikakvu vezu s njim. Tužno je šta se plasira javnosti i kako se pokušavaju zamijeniti teze" rekao je Abazović, prenijela je podgorička Pobjeda.

Abazović je za aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori rekao da je to "crnogorski rijaliti", koji, kako je kazao, "dobija na značaju".

Kaže i da se ne prepoznaje kao neko ko je pregovarao sa Ðukanovićevim DPS-om o novoj vladi.

Žao mu je, kaže, što "čitava politička scena postaje Nebojša Medojević i Boris Bogdanović".

"Ali šta ćete, to su porođajne muke demokratije", konstatuje jedini političar u aktuelnoj vladi Zdravka Krivokapića.

U trenutku kada su svi raspravljali o padu vladu, on je, tvrdi, bio relaksiran.

"Trenutno sam u potpunosti iznad situacije i molim građane da i oni budu. Ja ih pitam, jesam li ja pričao istinu ili oni koji su pričali da će pasti vlada. Opozocija je govorila da ima 41 poslanika, gdje vam je? Raško Konjević kaže da pada vlada, nije pala. Demokrate kažu kupili su nekoga, koga? Korupcija, gdje je? Evo ja pitam građane, ko je pričao istinu?". kaže samouvjereno Abazović.

Za Abazovića je korumpiran onaj ko neće da podrži izbor Tužilačkog savjeta, a to su, kaže, oni koji žele da Milivoje Katnić ostane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije