Ex -Yu

Andrija Mandić: Predsjednik Milo Đukanović priznao poraz

Andrija Mandić: Predsjednik Milo Đukanović priznao poraz
Foto: Arhiva | Andrija Mandić: Predsjednik Milo Đukanovića priznao poraz

PODGORICA – Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić smatra da je predsjednik Milo Đukanovića priznao poraz kada je rekao da je predizborni ambijent u Crnoj Gori značajno nepovoljniji u odnosu na 2016. godinu.

"Čak ni njegova partija mu više nije po volji kao nekada, svjestan tendencija masovnog napuštanja najboljih članova", rekao je Mandić.

Đukanović je za "Pobjedu" rekao da je predizborni ambijent u Crnoj Gori danas bitno drugačiji i značajno nepovoljniji u odnosu na 2016. godinu, "jer Srpska pravoslavna crkva tada nije prešla političku crtu, niti je zvanična Srbija bila otvoreno umiješana".

Mandić je naveo da Đukanović smatra da će kanonsku pravoslavnu crkvu ugroziti zloupotrebom Skupštine, a njen veliki ugled urušiti nečovječnim postupcima i nasiljem protiv vladika, monaštva, sveštenstva i vjerujućeg naroda, tako zatrijeti vjeru kod ljudi i oteti crkvenu imovinu.

On je dodao da je Crnoj Gori neophodan put pomirenja i napretka, a ne politika zavađanja naroda i krađe državnih dobara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije