Ex -Yu

Beograđanin nestao u Slovačkoj, pronađen u Austriji u zatvoru

Beograđanin nestao u Slovačkoj, pronađen u Austriji u zatvoru
Foto: Ilustracija | Beograđanin nestao u Slovačkoj, pronađen u Austriji u zatvoru

BEOGRAD - Beograđanin Darko Vukić (34), koji je posljednji put viđen na parkingu u Bratislavi nakon čega mu se izgubio svaki trag, nalazi se u zatvoru u Austriji.

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim.

Kako saznaje "Blic", otkriveno je da su ga sigurnosne kamere jedne pumpe u mjestu Jarovice snimile kako parkira svoj kamion tu i od tog trenutka o njemu više nije bilo ni jedne informacije. On je inače radio kao vozač kamiona u firmi "Tišma trans".

Nakon devet dana od nestanka njegova supruga Biljana je na svom Facebook profilu objavila da je Darko pronađen živ i zdrav, međutim, tada nije dala nikakvo opširnije objašnjenje o svom suprugu.

Ona je, međutim, danas na društvenoj mreži objasnila da se Darko još nije vratio kući, kao i da ga porodica nije vidjela, jer se nalazi u zatvoru u Austriji.

"Nije se vratio kući, niti imamo mogućnost kontakta sa njim. Ono što znamo je da je u zatvoru u Austriji i to je sve. Čekamo pomoć ambasade da zakažemo termin posete i tek tamo ćemo imati neku  informaciju o svemu", napisala je ona bez objašnjavanja zbog čega se Darko nalazi u zatvoru.

Kako kaže najvažnije je živ i zdrav.

"Ono što je najvažnije je da je živ i zdrav, jer smo poslednjih dana prošli kroz agoniju iščekujući bilo kakvu vest. Hvala vam svima na ogromnoj podršci i pomoći", napisala je Biljana.

Njih dvoje imaju troje djece.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije