Ex -Yu

Bilbordi sa neobičnim porukama osvanuli i na ulicama Beograda

Bilbordi sa neobičnim porukama osvanuli i na ulicama Beograda
Foto: N.N. | Bilbordi sa neobičnim porukama osvanuli i na ulicama Beograda

BEOGRAD - Bilbordi sa neobičnim porukama, koje pomalo "mrače", osim u Banjaluci, prethodnih dana osvanuli su i na ulicama Beograda, aludirajući na vječite dileme Beograđana.

Svakodnevno probijanje kroz saobraćajne gužve i vječitu dilemu kojim mostom preći Savu dodatno podgrijava "mračenje" na bilbordima. 

Na početku Brankovog mosta stoji bilbord "Bolje da si išao preko Savskog...", a kod Savskog mosta osvanula je poruka "Bolje da si išao preko Brankovog...". Istovremeno, na društvenim mrežama pojaville su se fotografije bilborda kod Ekonomskog fakulteta sa porukom – “Bolje da si upisao Pravni…”, kod studentskog doma  “Lola” – “Bolje da si izabrao Studenjak..”, a kod Studenjaka “Bolje da si izabrao Lolu..” i tako dalje. 

U centru Banjaluke, podsjetimo, juče je osvanuo bilbord, očigledno, vječitoj borbi "traženja parking" u samom centru grada.

Autor bilborda se nije potpisao, ali je jasno poručio vozačima "nećeš ti tamo naći parking…".

Bilbord je zalijepljen u centru grada, kod zgrade UIO BiH, i na mjestu trenutno najvećeg gradilišta u Banjaluci tzv. rupe.

Zaprepašteni Banjalučani su se na mrežama zapitali da li se radi o šali ili je neko slao ozbiljne poruke upozorenja gradskim vlastima.

Prema prvim informacijima pojavili su se i bilbordi koji ukazuju i na druge saobraćajne probleme u gradu, prenosi banjaluckeprice.

I Beograđani, naročito poznati tviteraši, te domaći instagrameri su odreagovali na ove bilborde, pitajući se ko stoji iza ovih poruka, ali još niko nije izašao sa tvrdnjom ko bi to mogao da bude. Očigledno je u pitanju nečija kampanja koja je sudeći po prvim reakcijama javnosti već ljudima zapala za oko. Sada ostaje samo da vidimo o čemu je riječ i kome je kampanja upućena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije