Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Brnabić: Beograd visoko cijeni ulogu Pekinga u odbrani međunarodnog prava

Brnabić: Beograd visoko cijeni ulogu Pekinga u odbrani međunarodnog prava
Foto: N.N. | Brnabić: Beograd visoko cijeni ulogu Pekinga u odbrani međunarodnog prava
Srna

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić je na sastanku sa delegacijom Vrhovnog narodnog suda Kine poručila da Srbija visoko cijeni ulogu te zemlje u poštovanju i odbrani međunarodnog prava.

Brnabićeva i predsjednik Suda DŽou Đijang su na sastanku u Beogradu konstatovali da su odnosi Srbije i Kine izvanredni i da ih karakteriše sveobuhvatno strateško partnerstvo i savremeno čelično prijateljstvo, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Budući da je Kina najvažniji trgovinski partner Srbije u Aziji, Brnabićeva je rekla da Srbija pridaje veliki značaj privrednoj saradnji u okviru mehanizma Kina-CIEZ.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će Srbija imati priliku da u okviru te saradnje 8. i 9. oktobra bude domaćin četrvrte Kina-CIEZ ministarske konferencije u oblasti inovacija.

Brnabićeva je rekla da će Srbija nastaviti da podržava Kinu na bilateralnom i multilateralnom planu, kao i putem mehanizma saradnje "17+1", kojem Srbija pridaje poseban značaj.

Premijer Srbije je Džou čestitala 70 godina od osnivanja Narodne Republike Kine, koja će biti obilježena 1. oktobra i u ime Vlade Srbije poželjela dalje uspjehe Kini u svim oblastima njenog razvoja.

Tokom posjete predsjednika Vrhovnog narodnog suda Kine Srbiji potpisan je Memorandum o razumijevanju sa Vrhovnim kasacionim sudom Srbije, koji će doprinijeti unapređenju saradnje dvije zemlje u oblasti pravosuđa, a, takođe, i informatizaciji sudova, sudskom upravljanju i sudskoj obuci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije