Ex -Yu

Četvorica pretukla maloljetnika u Zadru

Četvorica pretukla maloljetnika u Zadru
Foto: Twitter | Četvorica pretukla maloljetnika u Zadru

Maloljetnog mladića u Zadru u četvrtak naveče pretukla su četvorica mlađih muškaraca. Napali su ga u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru. Uzrok sukoba se još ne zna, ali zadarska policija već je privela osumnjičene.

"Oko 20.15 sati dobili smo dojavu da je u ulici Bana Josipa Jelačića više osoba napalo maloljetnika. Nedugo zatim u prostorije policije dovedeno je više mlađih koji se dovode u vezu s događajem", kazala je za 24sata.hr Ivana Grbin, portparolka policije.

Nezvanično se saznaje da su na informativni razgovor doveli upravo četvoricu mladića.

Još su u policiji, a krivična prijava još nije podnesena te će se po okončanju kriminalističke obrade znati radi li se sa sigurnošću o napadačima na maloljetnika, odnosno za koje će krivično djelo odgovarati.

Mladić je nakon krvničkog napada kolima hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

"Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se. Taj dečko kojeg su prebili ima 14 ili 15 godina i 40 kila. Nisam mogao vjerovati, takva okrutnost, takvo nasilje... To su djeca. Ležao je nepomično, nisam dao da se onesvijesti. Rekao je da su mu ti dečki već prijetili i imena nekih od njih. Boljela su ga leđa kao da mu je ozlijeđena kralježnica. Pitanje je što su mu napravili",  kazao je očevidac za Zadarski.hr.

(Večernji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije