Ex -Yu

Crni panter stigao do Feketića? Pojavio se novi snimak, mještani u strahu

Crni panter stigao do Feketića? Pojavio se novi snimak, mještani u strahu
Foto: Pokrajinska šumarsko-lovna inspekcija | Crni panter stigao do Feketića? Pojavio se novi snimak, mještani u strahu

Crni panter o kom bruji cijela Srbija navodno je viđen danas ponovo u blizini Feketića.

Kako tvrdi muškarac koji ga je navodno ugledao, životinja je stajala u mestu, a čim je izvadio telefon divlja mačka je pobjegla.

"Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati", naveo je izvor Telegrafa koji je snimak i objavio na svom Instagram profilu.

Na snimku se vidi kako životinja kroz njive trči velikom brzinom.

Kako saznajemo, nadležni još nisu dobili dojavu o navodnoj pojavi životinje.

Podsjetimo, crni panter posljednji put je viđen u blizini Banje Junaković, a lovočuvari "Vojvodinašuma", policajci iz Apatina i radnici "Voda Vojvodine" traže životinju sa dronovima. Plan je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio posljednji snimak mačke, gosti banje su se zatvorili u svoje sobe, a u okolini je zavladala tišina.

O tome je svjedočio i Petar Rašeta, predsjednik Prirodnjačkog centra "Mali Petrov salaš" koji se nalazi samo 400 metara od ovog Banje Januković. Kako je i ranije spomenuo on na svom imanju ima oko 500 domaćih životinja, a kada je panter posljednji put viđen javljeno mu je da ide tačno ka njegovom imanju.

"Pošto je moj salaš udaljen na nekih 400 metara od Banje, zvali su me sa njihove recepcije da me upozore, jer je jedan gost navodno snimio pantera kako ide ka mom imanju. Zahvalio sam im na upozorenju, ali moje životinje su i dalje puštene. Gosti banje već 4 dana ne mogu da izađu u šetnju jer su uplašeni. Uvek sam imao goste ranije i dolazili su u ovu šumu, kao i na moj salaš. Sada je sve pusto. Tri dana je mir i tišina, nemam nijednog gosta. Mislim da su pretrpeli veliki strah i sve više se zadržavaju u svojim sobama", objasnio je ovaj sagovornik.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije