Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Crnogorski biznismen ranjen u luksuznom beogradskom hotelu

Crnogorski biznismen ranjen u luksuznom beogradskom hotelu
Foto: Ilustracija | Crnogorski biznismen ranjen u luksuznom beogradskom hotelu
N.N.

BEOGRAD - Poznati crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u utorak u pucnjavi u beogradskom hotelu "Kraun plaza", objavile su "Večenje novosti" na svom sajtu, pozivajući se na nezvanične izvore.

Prema informacijama "Novosti", nepoznati napadač ispalio je na Davidovića hitac u lobiju hotela. Nije poznato da li je Davidović životno ugrožen.

Davidović je vlasnik kompanije "Neksan" iz Nikšića, a poznat je i kao protivnik crnogorske vlasti i kao veliki ktitor Srpske pravoslavne crkve, navode "Novosti".

Sa druge strane, beogradski portal "Kurir" javlja da je na Davidovića pucano iz snajperske puške, te da je on ranjen ispred hotela.

"Posle ispaljenih hitaca, snejperista se odvezao nedaleko od lica mesta, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio", piše "Kurir" i dodaje da je policija u Novom Beogradu pronašla zapaljeno vozilo u kojem se nalazila ugljenisana puška.

Televizija "Pink" pak javlja da je Davidović sjedio u holu hotela, te da je u bolnicu prevezen privatnim automobilom.

Navodno je u društvu crnogorskog biznismena u trenutku pucnjave bio vladika Budimljansko-nikšićki Joanikije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije