Ex -Yu

Dačić i Kisljak: Uzajamno razumijevanje Srbije i Rusije

Dačić i Kisljak: Uzajamno razumijevanje Srbije i Rusije
Foto: Ilustracija | Dačić i Kisljak: Uzajamno razumijevanje Srbije i Rusije

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i zamjenik predsjednika Komiteta za međunarodne poslove Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Sergej Kisljak ocijenili su da su bilateralni odnosi dvije zemlje na izuzetno visokom nivou, posebno kada je riječ o intenzitetu političkog dijaloga.

Dačić i Kisljak su ocijenili i da rusko-srpske odnose karakteriše ne samo bliskost dva naroda, već i uzajamna podrška i razumijevanje, saopšteno je danas iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije. 

U vezi sa obilježavanjem Dana pobjede u Moskvi, Dačić je naglasio da je Srbija počastvovana što je bila predstavljena na najvišem nivou, učešćem predsjednika Republike Aleksandra Vučića koji je sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom predvodio "Marš besmrtnog puka", te su zajedno položili vijence na Grob neznanog junaka. 

Dačić je rekao da je taj dan veoma važan za istoriju dva naroda, kao i za sjećanje na sve ruske i srpske junake koji su dali svoje živote i doprinos borbi za slobodu i protiv fašizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije