Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića

Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića
Foto: Tanjug | Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića
Tanjug

BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić-Dejanović najoštrije je osudila negativne komentare na račun zdravstvenog stanja predsjednika Aleksandra Vučića, koji su se pojavili u sredstvima javnog informisanja.

"Zabrinjavajuće je da se krupni defekti u političkoj platformi i izostanak političkih ciljeva Saveza za Srbiju popunjavaju željom za lošim zdravstvenim stanjem našeg predsednika i naravno da to najoštrije osuđujem, što čini i ogroman broj građana Srbije", navela je mnistarka u saopštenju koje je dostavila medijima. Kaže da je najveći broj građana s velikom pažnjom i uz punu podršku propratio informaciju o zdravstvenom zbrinjavanju predsjednika Vučića, ali primjećuje da pojedini zlonamjerni i zluradi komentari, kao i šaljive insinuacije na račun zdravstvenog stanja i ishoda liječenja predsjednika države više govore o onima koji ih daju i "u najmanju ruku su van okvira političke, pa i svake druge kulture".

Prema njenim riječima, intenzitet aktivnosti koje predsjednik Vučić vodi, nažalost su kao posljedicu imale atak na njegov organizam i zdravlje.

Ipak, kako kaže, "njegova vitalnost i izvanredna stručnost ljekara sa Vojnomedicinske akademije dali su željeni rezultat", te je, dodaje, raduje činjenica što će se predsjednik već sutra vratiti svojim redovnim državničkim aktivnostima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije