Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića

Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića
Foto: Tanjug | Dejanovićeva osudila negativne komentare o zdravlju Vučića
Tanjug

BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić-Dejanović najoštrije je osudila negativne komentare na račun zdravstvenog stanja predsjednika Aleksandra Vučića, koji su se pojavili u sredstvima javnog informisanja.

"Zabrinjavajuće je da se krupni defekti u političkoj platformi i izostanak političkih ciljeva Saveza za Srbiju popunjavaju željom za lošim zdravstvenim stanjem našeg predsednika i naravno da to najoštrije osuđujem, što čini i ogroman broj građana Srbije", navela je mnistarka u saopštenju koje je dostavila medijima. Kaže da je najveći broj građana s velikom pažnjom i uz punu podršku propratio informaciju o zdravstvenom zbrinjavanju predsjednika Vučića, ali primjećuje da pojedini zlonamjerni i zluradi komentari, kao i šaljive insinuacije na račun zdravstvenog stanja i ishoda liječenja predsjednika države više govore o onima koji ih daju i "u najmanju ruku su van okvira političke, pa i svake druge kulture".

Prema njenim riječima, intenzitet aktivnosti koje predsjednik Vučić vodi, nažalost su kao posljedicu imale atak na njegov organizam i zdravlje.

Ipak, kako kaže, "njegova vitalnost i izvanredna stručnost ljekara sa Vojnomedicinske akademije dali su željeni rezultat", te je, dodaje, raduje činjenica što će se predsjednik već sutra vratiti svojim redovnim državničkim aktivnostima.

Najčitanije