Ex -Yu

Detalji brutalnog napada na dvije žene u Splitu

Detalji brutalnog napada na dvije žene u Splitu
Foto: Pixnio | Detalji brutalnog napada na dvije žene u Splitu

​SPLIT - Na štekatu kafića na Rivi došlo je do fizičkog napada. Novinar Božidar Lončar razgovarao je s napadnutim ženama Anamarijom Stanić, koja se predstavila kao specijalista nacionalne sigurnosti i njenom tetom poznatom splitskom ginekologinjom Marijom Divić.

Kako saznaju mediji, cijeli incident krenuo je zapravo zbog - politike. 

Dvije žene razgovarali su o Karolini Vidović Krišto, o kojoj nisu iznijele najbolje mišljenje, a što je očito iznerviralo muškarca koji je taj razgovor slušao.

"Nakon toga, došao je do mene i rekao da mi treba tableta za smirenje. Rekla sam mu da nema pravo petljati se u naš razgovor, što ga je još više iznerviralo i bio je jako neugodan. Vrlo brzo je ustao, unio mi se u facu, a ja sam od straha prema njemu bacila čašu."

Žrtva napada je još dodala:

"Nakon toga on je mene bokserskim zamahom udario, zamantalo mi se, a onda moja hrabra teta stala između nas, međutim onda je i nju udario i to perfidno, s leđa", ispričala je gospođa Stanić još vidno u šoku, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Nakon što je žene udario, muškarac je pokušao pobjeći s mjesta događaja. Međutim, građani koji su bili u blizini priskočili su u pomoć žrtvama, a neki su se odvažili i krenuli za napadačem kako bi ga spriječili u bijegu. Ali, nisu uspjeli.

Ipak, policija je odmah krenula u potragu za njim. "Dalmatinski portal" neslužbeno saznaje kako je napadač sam došao u policijsku stanicu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije