Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Detalji hapšenja kume Jelene Marjanović

Detalji hapšenja kume Jelene Marjanović
Foto: N.N. | Detalji hapšenja kume Jelene Marjanović
N.N.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. B. (72) i Veru Vukomanović (62), kumu ubijene Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela prevara, falsifikovanja isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Kako se sumnja, oni su za sada na neutvrđen način pribavili falsifikovan kupoprodajni ugovor, kojim je S. B. navodno kupio plac u Beogradu od jedne preminule osobe.

S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gdje se uknjižio kao vlasnik tog placa, saopštio je MUP Srbije.

Osumnjičena Vukomanović je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsificiranu punomoć, navodno dobivenu od preminule osobe, i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinijela da rješenje o uknjiži S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno.

S. B. i Veri Vukomanović je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Avaz)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije