Ex -Yu

Detalji nesreće kod Šapca: Fijatom skretao, motociklista se zabio u njega

Detalji nesreće kod Šapca: Fijatom skretao, motociklista se zabio u njega
Foto: Ilustracija/Arhiva | Detalji nesreće kod Šapca: Fijatom skretao, motociklista se zabio u njega

​Policija još uvijek obavlja uviđaj na mjestu stravične nezgode u Cerovcu, kod Šapca, gdje je danas oko 12 časova na mjestu poginulo dvoje ljudi, a nakon reanimacije u šabačkoj bolnici preminulo trogodišnje dijete koje je u nesreći zadobilo teške povrede.

U nesreći su poginuli vozač motocikla Nenad Z. (44) iz Šapca, Marija S. (33) i njen trogodišnji sin.

Aleksandar Protić, vršilac funkcije osnovnog javnog tužioca je rekao da tužilaštvo u ovom trenutku još ne može da se izjasni o uzrocima nezgode i eventualnoj krivici učesnika u udesu.

Kako prenose srpski mediji žena S.S., majka nastradale Marije, koja je upravljala automobiom zadobila je teške povrede i hospitalizovana je u šabačkoj bolnici.

Kako navodi izvor, moticiklista i automobil kojim je upravljala S.S. iz Šapca kretali u istom smjeru iz pravca Šapca, pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo prilikom skretanja automobila sa puta.

Motociklista je otpozadi svom silinom udario u automobil i tom prilikom je na mjestu stradala Marija S., koja je sa svojim trogodišnjim sinom sjedila na zadnjem sjedištu.

Prema prvim informacijama, u udesu je učestvovao i kamion, ali se ispostavilo da je on zapravo samo prvi naišao poslije udesa.

Nasred puta koji je dugo poslije nesreće bio blokiran zbog uviđaja, pa se iz oba pravca stvorila velika gužva, ostao je skoro smrskan motocikl, dok je automobil ostao odgurnut u kanalu pored puta, uz ogradu seoskog groblja.

Daleko iza nastradalog motocikliste u istom smjeru vozio je drugi motociklista koji se zaustavio na mjestu nesreće.

Povezana vijest: 

Troje mrtvih u teškoj nesreći kod Šapca, među žrtvama i trogodišnje dijete

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije