Ex -Yu

Detalji zločina u Hrvatskoj: Ubio brata, "Pločanskog kralja željeza"

Detalji zločina u Hrvatskoj: Ubio brata, "Pločanskog kralja željeza"
Foto: Matko Begovic/Pixsell | Detalji zločina u Hrvatskoj: Ubio brata, "Pločanskog kralja željeza"

PLOČE - U Pločama se desilo dvostruko ubistvo, a prema nezvaničnim informacijama M.R. ubio je brata Mitra Radulovića (52) i komšijinog 15-godišnjeg sina, koji je jedinac.

Kako piše Dubrovački vjesnik pod kojim okolnostima se dogodilo dvostruko ubistvo, kao i da li je maloljetnik bio slučajna žrtva pokaza će policijska istraga.

Ubijeni se, prema nezvaničnim informacijama, bavio prikupljanjem staroga željeza, i bio je poznat kao "Pločanski kralj željeza" i dosad je prevezao više od 200 tona starog željeza. Među Pločanima je bio omiljen jer je svima bio spreman pomoći.

Policija je u svom saopštenju navode da su pronađene dva mrtva tijela i da je jedna osoba uhapšena.

"Nakon primljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko osam časova na dvije različite lokacije na području Ploča pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću", navosi se u policijskom saopštenju.

"Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8.30 časova, policija je uhapsila osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalistička istraga",  rekli su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije