Ex -Yu

Dimne bombe i policijske sirene: Snimak hapšenja šestorke u Beogradu

Dimne bombe i policijske sirene: Snimak hapšenja šestorke u Beogradu
Foto: Screenshot / Youtube | Dimne bombe i policijske sirene: Objavljen snimak hapšenja šestorke u Beogradu

BEOGRAD - Na policijskom snimku velike akcije hapšenja šestoro osumnjičenih kriminalaca na raznim lokacijama u gradu, za koje se vjeruje da su im vođe bili Veljko Belivuk i Marko Miljković, može se vidjeti i jedan kadar iz dvorane Rukometnog kluba "Partizan".

Uhapšeni je na sebi imao majicu RK "Partizan", a uhapšen je u praznoj dvorani. Njega je uhapsila Žandarmerija, zajedno sa pripadnicima UKP, koji su utrčali u salu.

Oni su ga oborili na zemlju i stavili mu lisice na ruke.

Policija je prilikom hapšenja drugih pripadnika ove grupe koristila i dimne bombe, mogu se čuti i sirene, povici policajaca, vide se upadi u stanove...

Neki uhapšeni mirno su stajali dok su im stavljali lisice i vršili pretres, dok su drugi bili na podu.

Takođe, mogle su se čuti i policijske sirene.

U koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su uglavnom mlađi osumnjičeni.

To su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A.S. (22).

Oni su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplijenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, saopšteno je.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije