Ex -Yu

Divljanje na putu: Vozio 260 kilometara na sat i sve snimao

Divljanje na putu: Vozio 260 kilometara na sat i sve snimao
Foto: maxpixel.net | Divljanje na putu: Vozio 260 kilometara na sat i sve to snimao

Snimci divljačke vožnje koje su postavljali sami vozači tokom određenog vremenskog perioda prepravili su Twitter. Iako su naišli na žestoku osudu od strane građana, ali i stručnjaka, nesavjesni vozači nisu prestali sa objavljivanjem snimaka, samo su promijenili društvenu mrežu.

Vožnja brzinom koja ne samo da premašuje ograničenje, već i dostiže granicu koju ima vozilo, pravljenje prekršaja pred policijom, ugrožavanje sopstvenog, ali prije svega tuđih života i uz to korišćenje mobilnog telefona u vožnji kako bi sve ovo bilo zabilježeno, čine jedan profil na društvenoj mreži TikTok, piše Blic.

Na jednom u nizu snimaka koje je ovaj bahati vozač objavio jasno se vidi kako prekoračuje ograničenje brzine i to u desnoj traci, jurca pored dva policijska automobila, pritom snimajući u retrovizoru kako ih ostavlja iza sebe, kao da je ova situacija za pohvalu i ponos.

Ipak, snimak koji najviše zabrinjava jeste onaj u kojem se ovaj vozač, umjesto na vožnju, fokurisa na snimanje svog brzinometra, koji pokazuje na njegovo divljanje na kolovozu dostiže brzinu koja iznosi više od 250 kilometara na čas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije