Ex -Yu

Dječak sa replikom pištolja prijetio učenicima

Dječak sa replikom pištolja prijetio učenicima
Foto: Pixnio | Dječak sa replikom pištolja prijetio učenicima

​ČAČAK - U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i prijetio djeci, imitirajući pucanje.

"Taj jedan dječak već godinama unazad, maltretira druge đake. Djeca ga se u većini slučajeva boje i ne smiju niti da ga prijave, niti da svjedoče. Sankcionisan je smanjenom ocjenom iz vladanja, ali to nije i niti će uticati na njega. Zabrinuta sam za svoje dijete i sa strahom ga svaki dan šaljem u školu" kaže za "RINU" zabrinuta majka. 

Nakon što se ovaj incident dogodio odmah je reagovao dežurni policajac i dječaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Povodom ovog slučaja "Telegraf" je kontaktirao i direktora škole, Radojla Čolovića, koji nije želio da daje izjave za medije.

"Ne dajemo izjave o takvim stvarima. To je unutrašnji postupak škole, vi nemate ništa sa tim. Sve najbolje" kratko je rekao Čolović.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je djevojčica u OŠ "Tanasko Rajić" u naselju Ljubić takođe u Čačku, unijela nož.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije