Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Djevojčica prijavila oca i brata da su je tjerali da se skida kako bi je gledali i pipkali

Djevojčica prijavila oca i brata da su je tjerali da se skida kako bi je gledali i pipkali
Foto: N.N. | Djevojčica prijavila oca i brata da su je tjerali da se skida kako bi je gledali i pipkali
N.N.

Policija u Šapcu uhapsila je muškarca iz okoline Bogatića koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao svoju kćerku (13), i to zajedno sa svojim sinom i djevojčicinim starijim bratom koji je takođe priveden.

Njih dvojica su osumnjičeni za djelo nedozvoljene polne radnje. Djevojčica je najmlađi član višečlane porodice, koju je, kada je imala godinu i po dana, krstio tadašnji ministar policije i predsjednik SPS Ivica Dačić.

Jezivi slučaj zlostavljanja policiji prijavila je nastavnica osnovne škole koju djevojčica pohađa nakon što joj se ona požalila. Djevojčica je, navodno, prvo pokušala razgovarati sa majkom, ali joj ona nije željela pomoći, odlučila je sve ispričati nadležnima u školi.

Kako je ispričala, otac i brat su je tjerali da skida odjeću nakon čega su je gledali, pipkali i mazili.

Kasnije je dodala da je otac pod dejstvom alkohola dodirivao po stomaku i grudima. Kako je otac, prema tvrdnjamaa djevojčice, često bio pijan, ovo je postalo učestalo, nekad čak i četiri do pet puta sedmično.

Ona je ispričala i kako je brat nije tjerao da se skida, ali da je neprikladno dodirivao. Djevojčica je nadležnima ispričala i da je po kući morala raditi sve poslove. Zbog posla nije redovno pohađala nastavu, a na kraju je pobjegla kod sestre u obližnje selo.

U slučaj je uključen i Centar za socijalni rad, a djevojčica je smještena u porodicu svoje sestre u selu kod Sremske Mitrovice.

(Kurir)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije