Ex -Yu

Djevojčica pronađena, potraga za dječakom se nastavlja

Djevojčica pronađena, potraga za dječakom se nastavlja
Foto: N.N. | Djevojčica pronađena, potraga za dječakom se nastavlja
Srna

PODGORICA - Četrnaestogodišnja djevojčica, čiji je nestanak prijavljen tokom vikenda, pronađena je, dok se za šesnaestogodišnjem dječakom traga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Iz Uprave policije su, povodom nezvaničnih informacija u medijima o nestanku dječaka i djevojčice, rekli da je Centru bezbjednosti /CB/ u Podgorici tokom vikenda prijavljen njihov nestanak - udaljenje od kuće.

Prema saopštenju, ova dva događaja nisu povezana.

"Djevojčica je u međuvremenu pronađena, dok se za dječakom traga", navodi se u saopštenju.

Iz crnogorske policije su rekli da je nestanak šesnaestogodišnjeg dječaka u nedjelju, CB Podgorica prijavila njegova majka, koja je navela da je on izašao iz kuće četiri dana ranije i nakon toga se nije javljao.

Navodi se da je nestanak četrnaestogodišnje djevojčice CB prijavila njena majka u subotu, 11. avgusta, koja je navela da je djevojčica izašla dan ranije i da se nije vraćala kući.

"Službenici CB Podgorica su tragali za djevojčicom i pronašli je istog dana kad je nestanak prijavljen, a djevojčica je vraćena porodici", saopšteno je iz policije.

U saopštenju se ističe da saznanja i činjenice koje su utvrđene u oba slučaja policija, radi zaštite interesa maloljetnika, ne može objaviti.

Iz crnogorske Uprave policije saopštili su da za sada nema saznanja niti indicija koje ukazuju da su maloljetnici bili primorani da se udalje od kuće.

"Bez obzira na to policija i dalje radi na utvrđivanju svih činjenica", navodi se u saopštenju.

Iz crnogorske policije dodaju da najveći broj maloljetnika čiji je nestanak prijavljen bude pronađen živ i zdrav i vraćen porodicama.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije