Ex -Yu

Djevojka (21) poginula u udesu 10 dana pred udaju

Djevojka (21) poginula u udesu 10 dana pred udaju
Djevojka (21) poginula u udesu 10 dana pred udaju

NOVI SAD - Mina Milanović (21) iz Žablja kod Novog Sada poginula je u stravičnom udesu u srijedu uveče u Čurugu. Ona je sa vjerenikom i dvoje prijatelja bila u džipu „landrover“, koji je sletio s puta i zakucao se u parkirani kombi.

Nesrećna Mina je ispala iz kola i poginula na licu mjesta, a troje saputnika je povrijeđeno.

Automobilom je upravljao Mirko Trninić (43) iz Žablja, vlasnik pečenjare „Bos“ u Žablju. U kolima je bio i Minin vjerenik Teodor Toša Kanazir i Mirkova djevojka Mara Stojkov iz Gospođinaca.

Udarila u banderu

"Vozač džipa imao je 1,04 promila alkohola u krvi i vozio je preko 100 kilometara na sat. Kad je izašao iz krivine, sletio je s puta, udario u parkirani kombi i prevrnuo ga na stranu, a on se okrenuo za 360 stepeni", kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Djevojke su sjedele na zadnjim sjedištima, a obe su od siline udarca izletile iz kola.

"Kad sam izašao napolje, video sam kako Mirko, Todor i još jedna devojka zapomažu i traže nekog. Shvatio sam da traže Minu, rekli su da je ispala iz kola. Ubrzo ju je našla komšinica u svom dvorištu. Odletela je 10 metara, preletela ogradu i udarila u banderu kod komšije. Strašan je bio prizor", priča Ranko Kostrešević, u čiji kombi je udario džip s mladima.

Jaukao od bola

Kako kaže, cijeli komšiluk je izašao da pomogne, a brzo je stigla i Hitna pomoć.

"Mina je bila živa, ali je ubrzo preminula. Drhtavim glasom samo je rekao: „Gotovo je.“ Svi smo to teško podneli", kaže sagovornik.

Tužnu vest najteže je primio Minin nesuđeni suprug.

"Mladić je jaukao od bola... Za deset dana trebalo je da se njih dvoje venčaju. Ovo je užasna tragedija", kaže potreseni Kostrešević.

Prebačen u Kamenicu

Vozaču džipa Mirku Trniniću polomljena su tri rebra i on je prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici. Mari Stojkov je polomljena karlična kost.

"Ona je nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje. Nakon pregleda otpušten je i Teodor Kanazir", rečeno nam je u KC Vojvodina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije