Ex -Yu

Domaćin se potukao sa gostom na slavi pa mu zapalio auto

Domaćin se potukao sa gostom na slavi pa mu zapalio auto
Foto: Ilustracija | Domaćin se potukao sa gostom na slavi pa mu zapalio auto

Proslava slave ljjetnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, saznaje agencija "Beta" u niškoj policiji.

Nakon svađe i tuče je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

U tuči su učestvovali gosti N. R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj. M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

"Posle kraće svađe i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil fijat. Da bi mu se osvetio, S. B. je automobil polio benzinom i zapalio ga", kazali su u policiji.

Prema riječima nadležnih u policiji, tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obaviješteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnijete krivične prijave za lake tjelesne povrede, dok će N. R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije