Ex -Yu

Evo ko je žena uhapšena zbog prijetnji Vučiću

Evo ko je žena uhapšena zbog prijetnji Vučiću
Foto: Tanjug | Evo ko je žena uhapšena zbog prijetnji Vučiću

Šapčanka A.J.A., koja je u petak uhapšena zbog prijetnji djeci predsjednika Aleksandra Vučića putem Twittera, je ranije osuđivana zbog falsifikovanja isprave i nasilja u porodici i to nad svojom majkom, javljaju mediji u Srbiji.

Osim što je stari znalac šabačkog suda, ona, prema tvrdnjama "Novosti", nije nepoznata ni podzemlju, jer je kćerka V.J., inače poznatog i po tome što je važio za jednog od začetnika auto-mafije u Srbiji.

Da podsjetimo, ona se sumnjiči da je koristeći nalog "Alexandrizam" vrijeđala predsjednika Srbije, a psovke su upućene i njegovom sinu, koji je nazvan i "mrtvim"?! Zatim se i kćerka Milica našla na udaru.

Srpske službe bezbjednosti su vrlo brzo riješile ovaj slučaj i A.J.A. je uhapšena i sa krivičnom prijavom biće već u petak proslijeđena nadležnom tužiocu.

Takođe, prema pisanju portala "Embargo" ona je i žena pokojnog U.A. "žestokog momka iz devedesetih".

I sama je pretrpjela veliki gubitak prije 11 godina, kada je u klasičnoj sačekuši njen muž izrešetan iz kalašnjikova u Lominoj ulici.

O njemu, koji je rođen u BiH i iz koje se početkom devedesetih preselio u Šabac bilo je dosta raznih priča. Suđeno mu u slučaju jednog ubistva u Sarajevu, ali nije bio osuđen. U Srbiji i Beogradu bio je poznat na "asfaltu" i u kriminalnim krugovima. Upućeniji tvrde da je ubijen kao žrtva klanovskih borbi i nekih od ranije neraščišćenih računa, zaključuje pomenuti portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije