Ex -Yu

Građani Berana mirnom šetnjom krenuli do Đurđevih stupova

Građani Berana mirnom šetnjom krenuli do Đurđevih stupova
Foto: RTCG | Građani Berana mirnom šetnjom krenuli do Đurđevih stupova
N.N.

BERANE - Oko 1.000 građana Berana prošetalo je večeras od centra grada do manastira Đurđevi stupovi, u znak protesta zbog usvajanja i potpisivanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Među okupljenim građanima ispred zgrade opštine Berane bili su predsjednik opštine Dragoslav Šćekić (SNP), predsjednik Skupštine opštine Novica Obradović i više drugih lokalnih funkcionera koji su se sa građanima uputili u protestnu šetnju i na moleban.

Tokom protestne šetnje do manastira Đuđevi stupovi, koja je protekla u tišini, nije bilo nijednog ispada ili incidenta.

U blizini je primijećeno diskretno prisustvo policije, koja nije reagovala, javile su podgoričke "Vijesti".

Građani su se u 16.30 okupili ispred zgrade opštine Berane, nakon što je informacija o okupljanju podijeljena preko društvenih mreža.

Jedan od organizatora Milić Ralević rekao je da ovaj skup nije prijavljen policiji i pozvao građane da zbog toga ne upute nijedan zvižduk ili ružnu riječ kada budu prolazili pored zgrade policije.

"To su naša braća i oni rade svoj posao. Takođe molimo političke partije da ne koriste ovaj skup za političke poruke", rekao je Ralević.

Duga kolona se, potom, uputila ulicama grada do tri kilometra udaljenog manastira.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije