Ex -Yu

Haos u Beogradu: Automobil nakon sudara uletio u kafić

Haos u Beogradu: Automobil nakon sudara uletio u kafić
Foto: Tanjug | Haos u Beogradu: Automobil nakon sudara uletio u kafić

BEOGRAD - Haos u Ulici Strahinjića bana u centru Beograda, gdje je došlo je do opšteg karambola u kojem je učestvovalo više automobila, a jedno vozilo je uletjelo u baštu obližnjeg kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sjedeli gosti.

U udesu su povrijeđene su tri osobe, od kojih je jedno dijete.

Karambol se dogodio danas oko 17 časova, a povrijeđeni su gosti koji su sjedeli za stolom kafića S. M. (33), njen suprug S M. (43) i njihova trogodišnja kćerka.

Ono što je za sada poznato je da su se dva automobila sudarila na raskrsnici, nakon čega je jedan izgubio kontrolu i zakucao se u dva parkirana automobila, koji su potom uletjeli u baštu kafića i povredili ljude.

Prema izvještajima sa terena, najveća misterija je koje bio za volanom pomenutog automobila stranih registrarskih oznaka koji je nakon sudara udario u parkirane automobile.

"Blic" piše da je policija u automobilu zatekla jednog mladića koji tvrdi da nije vozio, već da je za volanom bio njegov drug koji je pobjegao sa mjesta događaja  nakon udesa.

Beogradski list navodi da se radi o Nemanji Džakoviću, ugostitelju iz Beograda.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, na licu mjesta su se mogli čuti i priče da je jedan od njih čak i potezao pištolj, kao i da je prijetio okupljenima.

Ispred kafića je bilo nekoliko vozila Hitne pomoći i policije.

Mediji su ranije javili da je jedna osoba u tom haosu koji je nastao ostala zaglavljena između automobila i stolova, i koju su spasioci pokušali izvući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije