Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Haradinaj: Tači, Rama, Vučić i Mogerini razgovarali o podjeli Kosova

Haradinaj: Tači, Rama, Vučić i Mogerini razgovarali o podjeli Kosova
Foto: Facebook | Haradinaj: Tači, Rama, Vučić i Mogerini razgovarali o podjeli Kosova
Tanjug

PRIŠTINA - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj tvrdi da postoji osnovana sumnja da su kosovski predsjednik Hašim Tači, albanski premijer Edi Rama i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini razgovarali o podjeli Kosova.

Haradinaj je, na okruglom stolu na temu dijalog Beograda i Prištine, poslije Berlinskog samita, rekao da smatra da bi svi oni trebalo da se izvine svojim građanima i poreskim obveznicima EU, jer je zbog te ideje izgubljena jedna godina, prenijela je Gazeta Expres.

Rekao je da ne vjeruje da će dijalog biti nastavjen uz posredovanje Mogerinijeve s obzirom na to da će krajem maja u EU biti održani izbori.

Dodao je, međutim, da se ne treba miješati u dnevni red onih koji će preuzeti ovaj proces.

Precizirao je da nema ništa lično protv Mogerinijeve kada je riječ o dijalogu, ali da se protivi promjeni granice jer to pitanje od značaja za budućnost građana Kosova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije