Ex -Yu

Hrvatski fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Hrvatski fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći
Foto: sportalo.hr | Hrvatski fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Ivica Zeba, 27-godišnji fudbaler FK Požege i pripadnik Hrvatske vojske, smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak u mjestu Vidovci.

Do nesreće je došlo oko 21:15 u Ulici Stjepana Radića, a nezvanične informacije kažu da je 19-godišnji vozač nepropisno preticao auto kojim je upravljao 18-godišnjak. Tada je prednjim dijelom vozila udario 27-godišnjeg biciklista koji je bez prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera, prenosi portal 24sata.

Zeba je na mjestu smrtno stradao, a tragedija se odvila ispred očiju njegove supruge koja se nalazila na biciklu odmah iza njega i koje je, srećom, izbjegla udar.

Zeba je rođen 2. marta 1992. godine  S porodicom se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve fudbalske korake.

Fudbalsku školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove istorije.

Nakon Slavena karijeru je nastavio u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta se nošen ambicijom igranja u višem rangu odlučio za FK Požega u kojem je protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta, prenosi Sportalo.

Zeba je bio pripadnik Hrvatske vojske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije