Ex -Yu

Htio u toalet pa ga pretuklo obezbjeđenje noćnog kluba

Htio u toalet pa ga pretuklo obezbjeđenje noćnog kluba
Foto: Ilustracija | Htio u toalet pa ga pretuklo obezbjeđenje noćnog kluba

ZADAR - Zadarska je policija u utorak završila krim istraživanje nakon kojeg su uhapsili petoricu muškaraca koji su pretukli posjetioca noćnog kluba.

Muškarac (41) je želio otići u toalet, a kako mu oni to nisu dopuštali bio je ustrajan. Nije odustajao pa su ga njih šestorica pretukli.

Sve su ih oko 4 sata izbacili iz kluba te se krenuli iživljavati na muškarcem. Jedan (30) ga je najprije udario u predjelu glavu, da bi ga drugi (27) potom udarao šakama u glavu sve dok nije pao na pod. Treći (31) ga je tada počeo udarati nogama po tijelu, a onda su se priključila još dvojica (24) koja su ga nastavili udarati nogama po tijelu. Na kraju ga je šesti napadač (26) više puta nogom udario u glavu.

Slomili su mu nos i ruku. Niko mu nije pomogao, a ni on niti iko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne povrede.

Ljekarima je lagao kako je dobio povrede.

Petorica od šest osumnjičenih, kaže zadarska policija, rade kao zaštitari. Petoricu su ih uhapsili, a šestog još traže.

Kod jednog od napadača (26) pronašli su automatsku pušku, teleskopsku palicu i mali telefon, kakvi se najčešće krišom unose u zatvore.

Inače, nasilnici su otprije poznati policiji. Neki od njih su učestvovali u paljenju automobila bugarskim navijačima prije nekoliko godina.

Nasilnici se terete za učesvovanje u tuči. Budući da je povrijeđeni zadobio teške tjelesne povrede, prijete im do tri godine zavora. Inicijatoru tuče prijeti i osam godina.

Mladić (26) bi, zbog posjedovanja oružja, mogao dobiti i tri dodatne godine zatvora.

Povrijeđeni premlaćivanje nije prijavio policiji iz straha, a nije ga prijavila ni bolnica, rekao je šef zadarske krim policije Bore Mršić, piše 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije