Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Identifikovani napadači na kupca Megatrenda

Identifikovani napadači na kupca Megatrenda
Foto: Ilustracija | Identifikovani napadači na kupca Megatrenda
N.N.

BEOGRAD - Policija je identifikovala dvojicu muškaraca koji su navodno napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića i obavila razgovor sa njima.

Riječ je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu, prenosi B92.

Kako su izjavili policiji, oni su u petak došli u stan kako bi pokušali da ga izbace, jer, kako tvrde, mjesecima ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak, saznaju "Novosti".

Policija je o svemu obavijestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izvještaj.

Đorđević je navodni napad prijavio policiji u petak uveče, zatražio je i ljekarski izveštaj, a konstatovane su mu lakše povrede.

 

Povezana vijest:

Kupac Megatrenda tvrdi da je pretučen ispred zgrade

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije