Ex -Yu

Izboden MMA borac u Novom Sadu

Izboden MMA borac u Novom Sadu
Foto: N.N. | Izboden MMA borac u Novom Sadu

NOVI SAD - U po bijela dana, nešto prije 14 časova u Ulici Miše Dimitrejvića 12 izboden je Novosađanin Damir Dado Mihajlović (37), MMA borac.

Pretpostavlja se da je nemilom događaju prethodila tuča. On je sa teškim povredama, nanijetim oštrim predmetom prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra u Novom Sadu.

Incident se dogodio u novosadskom naselju Grbavica, na nekolikom metara od dječjeg vrtića, a Služba hitne pomoći je, kako je "Novostima" rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, intervenisala u 13.57 unutar kafića "Distriht" na pomenutoj adresi.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je pacijent D.M. primljen sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice.

"Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana, zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije",  kaže Siniša Knežević, portparol KCV.

Kako je došlo do nemilog događaja, zasad nije poznato, a prema nezvaničnim saznanjima, najprije je došlo do svađe, a zatim i tuče u kojoj je MMA borac teško povrijeđen.

U bašti kafića, dok je trajao uviđaj, još su bili vidljivi tragovi krvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije