Ex -Yu

Konatar: "Crno na bijelo" neće smjenjivati vladu Krivokapića

Konatar: "Crno na bijelo" neće smjenjivati vladu Krivokapića
Foto: Ilustracija/Arhiva | Konatar: "Crno na bijelo" neće smjenjivati vladu Krivokapića

PODGORICA - Vlada postoji dok god joj se ne izglasa nepovjerenje u Skupštini, izjavio je večeras poslanik koalicije "Crno na bijelo" Miloš Konatar i dodao da ne očekuje da će Demokratski front pokrenuti to pitanje, a ako se to, ipak, desi, ta koallicija im neće biti partner.

On je novinarima u parlamentu rekao da je dobro što je usvojen budžet i u sklopu toga važni amandmani koji će olakšati život građanima.

"Važno je što smo usvojili Deklaraciju o Srebrenici i broj poslanika koji je glasao je čak i veći nego što je to bilo prvobitno. Mislim da smo ipak malo riješili pitanja koja su opterećivala većinu", naveo je Konatar.

On je rekao da vlada postoji i funkcioniše sve dok ima većinu u Skupštini, a da ako neko misli da ne treba da postoji, neka pokrene pitanje povjerenja vladi.

"Ne očekujem da će pitanje povjerenja pokrenuti Demokratski front, a ako to neko želi mora tražiti partnere na drugoj strani. Moramo se navikavati na demokratiju i da glasamo za prijedloge, da se izjašnjavamo na osnovu toga a ne kako će neko o tome glasati. Ne vidim da je situacija danas kritičnija nego što je bila", rekao je Konatar, prenose crnogorski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije