Ex -Yu

Krao automobile pa policiji pokazao ukraden turski pasoš

Krao automobile pa policiji pokazao ukraden turski pasoš
Foto: N.N. | Krao automobile pa policiji pokazao ukraden turski pasoš

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom uhapsili su M. D. (1998) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih djela, a prilikom legitimisanja on je policajcima dao ukraden turski pasoš.

On se tereti da je 26. i 27. jula na teritoriji Savskog venca, Novog Beograda, Starog grada i Smedereva iskoristio nepažnju vozača koji su ostavili ključeve u automobilima, startovao vozila i odvozio se do određenih lokacija gdje je te automobile ostavljao, saopštio je MUP.

Kako se sumnja, on je u jednom beogradskom hotelu ukrao dvije torbe sa ličnim stvarima oštećenih, laptop i ključeve automobila koji se nalazio na parkingu hotela, a kojim se odvezao na teritoriju Lazarevca gdje je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobjegao napustivši vozilo.

Hitrom reakcijom policija ga je pronašla u neposrednoj blizini, a prilikom legitimisanja on je na uvid policajcima dao ukraden turski pasoš, dodaje se.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije