Ex -Yu

Krivokapić i Abazović na saslušanju o zapljeni kokaina

Krivokapić i Abazović na saslušanju o zapljeni kokaina
Foto: N.N. | Krivokapić i Abazović na saslušanju o zapljeni kokaina

PODGORICA - Odbor za bezbjednost i odbranu trebalo bi danas da obavi kontrolno saslušanje čelnike vlade, policije i tužilaštva u vezi s aktuelnim slučajem zapljene oko 500 kilograma kokaina.

Odbor će, kako se navodi u sazivu sjednice, saslušati premijera Zdravka Kriviokapića i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Najavljeno je saslušanje direktora Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost, Zorana Brđanina i Dejana Vukšića, kao i predstavnika tužilaštva.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi sa zapljenom oko 500 kilograma kokaina donesena je jednoglasno na prethodnoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, kojom predsjedava Milan Knežević.

Radnici kompanije Voli su 12. januara, u paketima banana u magacinu te podgoričke firme pronašli kokain, o čemu su obavijestili policiju.

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je krivični postupak protiv špeditera Ð.D. zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne grupe koja je, kako se sumnja, formirana radi šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, a djelovala je i u Crnoj Gori, prenio je portal podgoričkog Dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije