Ex -Yu

Krivokapić neće na saslušanje u vezi s kokainom, obavijestio Odbor

Krivokapić neće na saslušanje u vezi s kokainom, obavijestio Odbor
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Krivokapić neće na saslušanje u vezi s kokainom, obavijestio Odbor

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko krivokapić pismom je obavijestio Odbor za odbranu i bezbjednost da neće prisustvati sjednici na kojoj je trebalo da bude saslušan u vezi s posljednjom zapljenom pola tone kokaina u magacinu kompanije "Voli".

Sjednica Odbora na kojoj će s tim u vezi biti saslušan potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, održava se iza zatvorenih vrata.

Krivokapić je u pismu, koje je pročitao predsjednik Odbora Milan Knežević, naveo da je razloge nedolaska navodio do sada nekoliko puta.

"Ovo nije nepoznato što se tiče Odbora za bezbjednost i odbranu, ali smatram da bez obzira na dopis koji je (premijer) dostavio, možemo da utvrdimo izmjenu dnevnog reda", rekao je Knežević i dodao da ostali, koji su se odazvali, mogu biti saslušani.

Poslanik Raško Konjević je primijetio da je premijer, kao predsjednik Vijeća za nacionalnu sigurnost koji ima pristup tajnim podacima saopštio da je na osnovu tajnih podataka zaključio da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović ima veze s narko-kartelom, a Abazović koji je koordinator svih službi bezbjednosti optužio je premijera da ima veze sa švercom cigareta.

"Ja sam smatrao da ovaj idbor treba da uradi sve kako bi došlo do činjeničnih osnova pred javnošću, ali ako to bude potrebno mi ćemo u 'gluvoj sobi' ostati koliko bude potrebno", odgovorio je Knežević, prenio je portal RTCG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije