Ex -Yu

Krivokapić zahvalan policiji zbog uspješne akcije

Krivokapić zahvalan policiji zbog uspješne akcije
Foto: gov.me / S. Matić | Krivokapić zahvalan policiji zbog uspješne akcije

​PODGORICA - Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić ugostio je danas u vili Gorica menadžment Uprave policije, ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i koordinatora službi bezbjednosti i potpredsjednika Dritana Abazovića i zahvalio je policiji zbog uspješne akcije prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Na sastanku su, osim Sekulovića i Abazovića, bili direktor Uprave policije Zoran Brđanin i njegovi pomoćnici, kao i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić koji je prethodnog vikenda rukovodio Operativnim štabom.

Prema saznanjima "Vijesti" premijer se kompletnom bezbednosnom sektoru više puta zahvalio zbog "uspješno sprovedene akcije" kojom su Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i mitropolitu Joanikiju omogućili ustavom garantovano pravo, odnosno, da se u Cetinjskom manastiru ustoliči novi mitropolit.

Premijer je u ponedjeljak oštro kritikovao bezbjednosni sektor, podsjećaju "Vijesti", navodeći da je jedinstvo komande u policiji uspostavljeno tek kada im je pred zoru rekao da po svaku cijenu ide na Cetinje i da ga ne interesuje da li će imati zaštitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije