Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Kurti: Prisustvo Srbije na sjeveru Kosova i dalje je problem

Kurti: Prisustvo Srbije na sjeveru Kosova i dalje je problem
Foto: Tanjug/AP | Kurti: Prisustvo Srbije na sjeveru Kosova i dalje je problem
Agencije

PRIŠTINA - Lider Samoopredjeljenja Albin Kurti ocijenio je da je prisustvo Srbije i dalje problem na sjeveru Kosova i da će njegova buduća vlada s lokalnim Srbima to riješiti.

"Moramo institucionalno da budemo prisutni na sjeveru Kosova, da služimo svim stanovnicima, bilo da su Srbi ili Albanci", rekao je on i naglasio da Trepča sjever i Trepča jug treba da se ujedine.

Kako prenosi Beta, Kurti je izrazio uvjerenje da će se i Mitrovica ujediniti s Trepčom.

"U Trepču nije ulagala Priština i naša Vlada već Srbija. To ne bi smjelo da se ponovi", rekao je on.

Kurti je rekao da će na sastanku s premijerom Albanije Edijem Ramom dogovoriti saradnju "kao nikada prije toga".

"U opštinama sa srpskom većinom južno od Ibra takođe će biti kosovskih institucija. Prisustvo tamo nije problem, problem je prisustvo Srbije", rekao je Kurti.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije