Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Ljekar iz Ćuprije za kojim se tragalo 48 dana pronađen mrtav

Ljekar iz Ćuprije za kojim se tragalo 48 dana pronađen mrtav
Foto: Ilustracija | Ljekar iz Ćuprije za kojim se tragalo 48 dana pronađen mrtav
N.N.

ĆUPRIJA - Penzionisani ljekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije koji je nestao 7. juna u ataru sela Skorica kod Ražnja, pronađen je mrtav – potvrdila je njegova porodica.

Njegovi ostaci otkriveni su 23. jula nedaleko od mjesta gdje je posljednji put viđen. To područje pretraživano je više puta, ali je tragačima posao otežala bujna vegetacija, piše "Telegraf".

Nakon njegovog nestanka stizale su informacije koje su porodici davale nadu da je živ. Između ostalog, nadzorna kamera na benzinskoj pumpi na autoputu kod Paraćina snimila je čovjeka za koga se sumnjalo da je on. Postojala je dojava da je viđen u Kragujevcu, ali se ispostavilo da je i ona bila pogrešna.

Miodraga je posljednja videla njegova supruga Mimica sa kojom je bio u Skorici gdje su došli da bi obišli porodično imanje. Kako je tada kazala, muža je ostavila u kolibi, da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, pa se zabrinula a kako nije pronađen ni posle nekoliko sati, njegov nestanak je prijavila policiji.

(blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije