Ex -Yu

Ljubomora motiv trostrukog ubistva u Novom Sadu?

Ljubomora motiv trostrukog ubistva u Novom Sadu?
Foto: Ilustracija | Ljubomora motiv trostrukog ubistva u Novom Sadu?

NOVI SAD - U jednom stanu u Novom Sadu su bez znakova života pronađeni B. P.(57), njegova supruga N. P. (57) i njihova ćerka M. J. (32).

Stravičan zločin rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i video brojne tragove krvi!

Šokirani mladić odmah je pozvao policiju koja je ušla u stan ove porodice i u njemu zatekla tri tijela, majke, oca i ćerke. Svi su imali rane na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32). Policija je odmah blokirala i obezbijedila dokaze na mjestu nezapamćenog zločina.

Za ovo brutalno trostruko ubistvo osumnjičen je G. J. (36), suprug ubijene Mirjane, inače vulkanizer iz Veternika. Kako "Blic"saznaje, njega je Mirjana prije samo dvije nedjelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Kako se saznaje, protiv G. J. postoji i prijava za ilegalno posjedovanje oružja.

Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. G. S. je, navodno, ubio ubijeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za ovim muškarcem, a na licu mjesta obavlja se uviđaj, a kako javljaju svjedoci vidljivi su brojni tragovi krvi.

Vezana vijest: Trostruko ubistvo u Novom Sadu, ubio suprugu i njene roditelje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije