Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Majka priznala: Znala sam da mi siluje dete

Majka priznala: Znala sam da mi siluje dete
Majka priznala: Znala sam da mi siluje dete
N.N.

SUBOTICA - Znala sam... Lagala bih kad bih rekla da nisam. Dve godine sam znala da to đubre od čoveka siluje moje dete, ali nisam smela da prijavim. Tukao nas je stalno i pretio da će nas sve pobiti...

Držeći se za glavu, za Večernje novosti priča Žužana Farago (39) iz Lovćenca, čiji je nevjenčani suprug Danijel Dančo (40) godinama seksualno zlostavljao njenu maloljetnu kćerku H.F. (17).

Ni minulog vikenda, kada se desilo posljednje silovanje, majka nije imala hrabrosti da se obrati policiji. To su uradile Dančove polusestre. Čim im je djevojčica priznala šta se događa u kući, odmah su je odvele u stanicu.

H.F., inače učenica srednje Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli, ispričala je kroz kakvu torturu je prolazila. Nikome nije o tome govorila, jer se bojala da će Danijel nauditi majci i braći. Poslije iskaza, djevojka je pregledana na Odjeljenju ginekologije u subotičkoj Opštoj bolnici i pošto su ustanovljene povrede, napasnik je priveden. Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici određen mu je pritvor do 48 sati.

"U vezi smo već 12 godina i svašta smo od njega preživeli", nastavlja majka Žužana. "Da se nešto događa primetila sam pre dve godine kada sam išla na sezonski rad na branje malina. Jednom sam je iščupala od njega, ali je onda napao mene. Govorio je da ima pripremljen metak za sve nas ukoliko ikome išta kažem."

U protekle dvije godine Žužana je sa svoje troje djece živjela u kući Dančovog očuha u Lovćencu. Kao samohrana majka, korisnik je socijalne pomoći. Poslije prijave nasilja, Centar za socijalni rad je djecu smjestio na sigurno, a Žužana je počela da pakuje stvari, da ode iz kuće monstruma.

"Gde ću otići ne znam, jer sam svoju porodičnu kuću u Malom Iđošu prodala da bih njemu dala. Sada nemamo ništa", kaže odmahujući glavom. "Sve je popio. Policija je pronašla oko 200 kilograma duvana koji je valjda preprodavao. Ni sama sad ne znam šta da radim, ali moram brinuti za decu da ona budu dobro."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije