Ex -Yu

Mamić o hapšenju sudije u Osijeku: Istina i vrijeme su na mojoj strani

Mamić o hapšenju sudije u Osijeku: Istina i vrijeme su na mojoj strani
Foto: Tanjug/Fena | Mamić se oglasio povodom hapšenja sudije u Osijeku

ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik FK Danamo oglasio se povodom hapšenja Zvonka Vekića, sudije iz Osijeka, kojeg je optužio za primanje mita, te poručio da su vrijeme i istina na njegovoj strani.

Mamić je objavio da su Vekić i njegova prijateljica Nataša Sekulić uhapšeni pod sumnjom da su prali novac koji su, kako tvrdi, izreketarili od onih kojima je trebalo da sude po zakonu.

"Da, dobro ste pročitali, sudija Županijskog suda bavio se pranjem novca...", napisao je Zdravko Mamić na svom Facebook nalogu.

Mamić je u svojoj objavi dodao da se nada da je i sudije Ustavnog suda i svih viših sudova barem malo sramota kakve kriminalce u svojim redovima brane.

"Ali polako, činjenica da me niko od njih nije tužio za sve što sam iznio u javnost govori dovoljno za sebe. Istina i vrijeme su na mojoj strani", napisao je, između ostalog, Mamić.

Sudija Zvonko Vekić, osumnjičen za primanje mita od nekada prvog čovjeka Fudbalskog kluba Dinama Zdravka Mamića, uhapšen je jutros u novoj akciji policije i Ureda za suzbijanje kriminala i korupcije (USKOK), zajedno s prijateljicom Natašom Sekulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije