Ex -Yu

Mika Aleksić se prvi put oglasio iz kućnog pritvora

Mika Aleksić se prvi put oglasio iz kućnog pritvora
Foto: Arhiva | Mika Aleksić se prvi put oglasio iz kućnog pritvora

BEOGRAD - Reditelj Miroslav Mika Aleksić, koji je juče poslije osam mjeseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamijenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, progovorio je prvi put za srbijanske medije.

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume "Stvar srca" prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična djela.

"Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru", rekao je Aleksić.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična djela silovanja i pet krivičnih djela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije