Ex -Yu

Milačić poručuje: Podrška mandataru i predloženoj vladi

Milačić poručuje: Podrška mandataru i predloženoj vladi
Foto: Facebook | Milačić poručuje: Podrška mandataru i predloženoj vladi

PODGORICA - Prava Crna Gora daje podršku predloženoj Vladi i glasaće za nju na sjednici koja će biti održana u srijedu, 2. decembra, poručio je predsjednik ove partije Marko Milačić.

"Povjerenje mandataru koje smo iskazali i Prava Crna Gora i ja lično, potpisom na konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore, iskazujemo i danas povjerenjem u njegov izbor, kako i treba da funkcioniše ljudsko i političko povjerenje", rekao je Milačić.

Milačić je naglasio da ova partija daje šansu predloženoj Vladi, ali i veliku podršku i smatra da bez istinske i iskrene podrške društva nijedna Vlada ne može uspjeti, a kamoli, kako je rekao, prva, slobodna i demokratska Vlada u Crnoj Gori, nakon tri decenije autokratskog, maltene jednopartijskog sistema, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

On je ocijenio da su predloženom Vladom Crne Gore i cijelim društvom ogromni izazovi - paralelni procesi demontaže kriminalnog sistema od vrha pa do dna i izgradnje prosperitetnog, pomirenog i zdravog društva za svakog građanina ove zemlje.

"Prava Crna Gora biće potpuno posvećena ovim izazovima, jer je bilo koji pojedinac, bio on ministar ili bilo ko drugi, manje bitan u odnosu na zajednički cilj, a to je dobro Crne Gore", poručio je Milačić.

Mandatar Zdravko Krivokapić predstavio je danas sastav nove crnogorske vlade, koja će imati 12 ministarstava i jednog potpredsjednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije