Ex -Yu

Mještani Zlota kreću u potragu za tijelom male Danke, detaljno pregledaju svoja imanja

Mještani Zlota kreću u potragu za tijelom male Danke, detaljno pregledaju svoja imanja
Foto: Tanjug | Mještani Zlota kreću u potragu za tijelom male Danke, detaljno pregledaju svoja imanja

Zamjenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević, koji je inače žitelj Zlota, u Mjesnoj zajednici je organizovao skup sa svim mještanima vezano za posljednja dešavanja u vezi monstruoznog ubistva Danke Ilić (2).

Budući da su prvoosumnjičeni Dejan Dragijevic i njegov otac u pritvoru zbog priznanja ubistva i saučesništa u ubistvu, Janošević je zahtijevao da svaki mještanin detaljno pregleda svoje dvorište i zamolio sve žitelje Zlota da u narednom periodu ne organizuju nikakve skupove, dešavanja i veselja dok se ne pronađe tijelo djevojčice, prenosi Telegraf.

Inače, kako je rekao i gradonačelnik Aleksadar Milekić na nedavnoj konferenciji za novinare, dok se ne nađe tijelo, gradska uprava i policijska uprava Bor radiće na tome da pomogne u pronalasku, a ukoliko se pronađe tijelo male Danke, sve je spremno da se proglasi dan žalsti.

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora, policija radi već 20 dana.

Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a kako se vjeruje, istog dana je i ubijena, a za njeno ubistvo ssu osumnjičeni radnici JKP "Vodovoda" Dejan Dragijević i Srđan Janković.

Policija svakodnevno detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije