Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Mladić sa Kosova gurnuo Njemicu pod voz

Mladić sa Kosova gurnuo Njemicu pod voz
Foto: Ilustracija | Mladić sa Kosova gurnuo Njemicu pod voz
N.N.

Brutalan zločin dogomdio se u subotu, kada je dvadesetosmogodišnjak sa Kosova Džekson B. iz čista mira pod voz gurnuo mladu Njemicu u Ferdeu, u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, javlja "Bild".

Kako prenosi "Blic.rs", Anja N. (34), majka 13-godišnje ddjevojčice, nije imala šanse da se odbrani.

"Moja žena je danas ubijena. Nepoznati muškarac ju je gurnuo pod voz, bez razloga", napisao je njen šokirani suprug na Facebooku, nekoliko sati posleij zločina.

Počinilac Džekson B. iz sela Haminkeln, 20 kilometara od mjesta zločina, gurnuo ju je na šine neposredno prije nego što je regionalni voz 19 ušao na kolosjek.

Policija je u ponedjeljak saopštila da je 28-godišnji Džekson B. u prošlosti dva puta bio u zatvoru, umjesto da plati novčanu kaznu koja mu je izrečena, da je i ranije bio sklon nasilju, te da je bio poznat policiji zbog krađa i nanošenja tjelesnih povreda žrtvama.

"Ženu je pregazio voz i bezuspješno su pokušavali da je reanimiraju", saopštila je policija.

Očevici surovog zločina savladali su ubicu i držali su ga sve dok nije stigla policija.

"Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno djelo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao ubistvo: podmuklost i želja za ubijanjem", navodi policija.

"Već smo se bojali da će se desiti nešto strašno prije nego što ga najzad uhapse", kaže za "Bild" vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu.

Iako Džeskon B, kako piše "Blic" Srbin sa Kosova, tek godinu dana živi u selu, već ga svi znaju, nažalost, samo po zlu.

"Ovdje nema gotovo nikoga ko već nije doživio njegove ispade", kaže jedan komšija.

Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekolko ljudi podnijelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i tjelesnih povreda. Prema riječima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigdje nije radio.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije