Ex -Yu

Monikina majka poručila otmičaru: "Želim svoje dete natrag"

Monikina majka poručila otmičaru: "Želim svoje dete natrag"
Foto: Screenshot | Monikina majka poručila otmičaru: "Želim svoje dete natrag"

BEOGRAD - Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala prije sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, rekla je danas, obraćajući se otmičaru, da "želi svoje dete natrag".

Ona je u Jutarnjem programu TV Prve Ninoslavu Jovanoviću, serijskom silovatelju za kog policija vjeruje da je oteo djevojčicu, poručila da ima "samo malo srca i da pusti njenu ćerku".

"Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku - dosta sam te maltretirao idi kući majci i ocu..", rekla je majka Monike Karimanović i dodala da se oseća nemoćno i da nema više snage.

Dodala je da je direktor policije Vladimir Rebić, koji ih je posjetio, naveo da policija vjeruje da je Monika živa.

Potraga za Monikom traje danima, a u nju su uključene sve raspoložive i specijalne jedinice MUP-a sa psima tragačima i helikopterima.

Djevojčica je nestala rano ujutro 20. decembra na putu do škole, kada joj se gubi svaki trag, a kasnije se ispostavilo da je otprilike u isto vrijeme nestao i Jovanović, javnosti poznat i kao Malčanski berberin - višestruki silovatelj i pedofil.

MUP je juče objavio snimke kuće u kojoj je obavljen pretres a za koju se vjeruje da ju je koristio Jovanović i u kojoj su, kako je rečeno, nađeni dokazi da je tu bila i Monika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije