Ex -Yu

Muškarac pokušao da se otruje i zapali pred zgradom suda

Muškarac pokušao da se otruje i zapali pred zgradom suda
Foto: Ilustracija | Muškarac pokušao da se otruje i zapali pred zgradom suda
N.N.

NOVI SAD - Pedesetogodišnji S.T. koji se jutros pokušao da se zapali, a potom i otruje pesticidom ispred zgrade Osnovnog i višeg suda u Novom Sadu, kako je saopšteno iz Klinickog centra Vojvodine u koji je donijet je van životne opasnosti.

"U Urgentni centar je, kolima HMP, donet pacijent S.T., nakon što se, samoinicijativno, polio benzinom, a potom pokušao da popije pesticid. Primenjene su sve potrebne dijagnosticke i terapijske mere. Pacijent je svestan, komunikativan i van životne opasnosti" navodi se u saopštenju.

Jutros oko 10 časova, policija je intervenisala ispred zgrade suda i spriječila muškarca čiji identitet nije saopšten u namjeri da se zapali u uđe u zgradu. U Višem sudu u Novom Sadu prenosi portal 021 rekli su da se muškarac polio sa dvije litre benzina, potom je izvadio upaljač i prijetio da će popiti otrov "Total" koji je držao u ruci. Kako je sam rekao, razlog za prijetnju samoubistvom je to što je nezadovoljan radom javnog bilježnika. "Lice mesta su obezbedili i pregovore sa N. N. licem su vrsili pripadnici sudskog obezbedenja do dolaska pripadnika policije koji su nastavili pregovore i energicnom i profesionalnom intervencijom policijskog sluzbenika od N. N. lica je oduzet upaljac i isti je savladan, nakon cega je odveden radi pruzanja medicinske pomoći i dalje postupka", navodi se u saopštenju Suda.

.Istovremeno očevidaci su izjavili za RTV Vojvodinu, da je pri pokušaju ulaska ulasku u sud, tražio je advokata i sudiju zbog nedavno izgubljenog spora.

Ubrzo poslije intervencije policije je ekipa hitne pomoći, a izove službe su saopštili da je u momentu bio je stabilan i svjestan, te da prevezen je na dalju dijagnostiku i na liječenje.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije