Ex -Yu

Na gradilištu radnici iskopali ljudsku lobanju

Na gradilištu radnici iskopali ljudsku lobanju
Foto: Ilustracija | Na gradilištu radnici iskopali ljudsku lobanju
N.N.

BEOGRAD - U Jug Bogdanovoj ulici, na Zelenom vencu u Beogradu, pronađena je ljudska lobanja, potvrđeno je "Blicu" u MUP-u.

“Primili smo poziv za prijavu slučaja oko 9 sati jutros, a lobanja je pronađena na gradilištu u toj ulici”, poručuju iz MUP-a.

Ljudsku glavu pronašli su građevinski radnici koji u Jug Bogdanovoj 20 rade na izgradnji budućeg hotela, a ona se, kako saznajemo, nalazila na dubini od četiri metara. Radnici su je primijetili kada su vršili iskopavanja bagerom.

Policija obavila uviđaj

“Našli su lobanju, ali ne i telo. Koliko se sećam, tu u blizini je pre par godina pronađeno telo bez glave. Ko zna... “, bila je misteriozna komšinica koja živi u susjedstvu.

Ipak, izvjesno je da nije u pitanju deo tela koji se odskora tamo našao, već je moguće da je zaostao čak iz vremena kada je na toj lokaciji možda postojalo groblje ili slično.

Radnici su bili užasnuti ovim prizorom i odmah su pozvali nadležne. Policija je obavila uviđaj, lobanja je odnijeta na DNK analizu, a radnici su nastavili sa poslom na gradilištu.

(blic)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije