Ex -Yu

Natanjahu uzrok ćelavljenja Izraelaca?

Natanjahu uzrok ćelavljenja Izraelaca?
Foto: Times Of Islamabad | Natanjahu uzrok ćelavljenja Izraelaca?

TEL AVIV - Na sajtu "Klalita", najveće od četiri izraelske organizacije za zdravstvene usluge kojima upravlja država, objavljen je članak u kojem je navedeno da vijest o tome da je premijer Benjamin Netanijahu ponovo pobijedio na izborima jedan od uzročnika ćelavljenja Izraelaca.

Kako prenose izraelski mediji, članak u kojem se govori o mitovim i činjenica vezanim za kosu, prijavio je vlastima jedan od posjetilaca sajta.

U članku se navodi da "ćelavljenje može da bude izazvano izaganjem stresu ili mentalnom pritisku".

"Događaj koji dovodi do ćelavljenja mora da bude veoma značajan - hospitalizacija na intenzivnoj njezi, smrt voljene osobe ili pak objava da je Netanijahu pobijedio na izborima. Ponovo", pisalo je u članku, prema tvrdnji korisnika sajta.

List "Aruc Ševa" navodi da je nakon žalbe tog korisnika, dio teksta koji se odnosi na Netanijahua u ponedjeljak ujutru uklonjen sa sajta.

Iz "Klalita" je u međuvremenu stiglo izvinjenje zbog ovog "neukusnog teksta koji je pokušao da zdravstveni fenomen opiše na lakomislen način".

"Tekst, koji je inkorporiran u članak o profesionalnoj medicinskoj temi, odmah je uklonjen, a iz ovoga su naučene lekcije", kaže se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije